top of page

BEUKESTEIN'S DIENSTEN

Beukestein Stables biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van de fokkerij, training en de handel van paarden. Deze mogelijkheden zijn onder andere:
 

Training van uw paard

Het trainen en uitbrengen van uw paard kunt u bij Beukestein Stables laten doen. Wij hebben de afgelopen jaren veel paarden getraind en doorgereden naar een bepaald wedstrijdniveau.
 

Belangrijk hierbij is dat alles met beleid en geduld wordt gedaan. Het ene paard heeft meer tijd en training nodig dan het andere en daar wordt bij Beukestein Stables rekening mee gehouden. Alles in overleg met de eigenaar.

 

Instructie van de combinatie

Marjolijn Takke is ORUN-gediplomeerd (niveau 4) en geeft instructie aan combinaties tot en met het ZZ-licht niveau. De instructie wordt gegeven op de locatie van Beukestein Stables in Maartensdijk. Heeft u interesse om met uw paard instructie te krijgen van Marjolijn? Neem gerust contact met ons op. 

 

Hulp bij aan- en verkoop van uw paard
Bent u van plan om een paard te kopen en zoekt u professionele hulp? Beukestein Stables biedt de mogelijkheid aan om u te begeleiden naar de zoektocht van het juist paard. 

Wilt u uw paard verkopen maar heeft u daarvoor niet de kennis en/of mogelijkheden? Beukestein Stables biedt de mogelijkheid om uw paard te verkopen. 

bottom of page